idakverkild

I hjertene gjemt, aldri glemt

 • Publisert: 21.11.2016, 21:28
 • Kategori: Hverdag
 • "Æ ringe dæ imårra, bæffar. Gla i dæ" var det siste du hørte fra meg. "Gla i dæ gullungen" var det siste jeg hørte fra deg. Ingen vil noen gang forstå vårt nære bånd. Ingen vil forstå hvor viktig du var for meg og ingen vil forstå hvor viktig jeg var for deg. Ingen vil forstå hvordan dette såret skal heales. Ingen vil forstå at det aldri kommer til å gå over. 

  Sorg er en prosess som ikke er lik for noen. For noen er prosessen lang, for andre ikke. For meg er den endeløs. Sorg og smerte over hverandre har gjort meg til en annen person enn den jeg var før. Savnet er ikke noe mindre enn det var for 11 år siden, og smerten har bare blitt verre. Lepper kan smile, munnen kan le, men sorgen i hjertet kan ingen se. Dette uttrykket synes jeg er så utrolig fint. Kunne ikke passet bedre. Jeg savner deg sånn bestefar, og i skrivende stund trekker leppene nedover og tårekanalene fylles opp. Samtidig smiler jeg. Jeg smiler fordi jeg vet du vil jeg skal smile. Du vil jeg skal le, du vil jeg skal leve. Å leva det er å elska.

  Jeg vet du ser meg når jeg snakker til deg, bestefar. Og jeg vet du så gjerne vil være her med oss. Vi vil så gjerne ha deg her. Du fikk ikke bestemme selv, dette gikk naturens gang. Livet er så jævla urettferdig. Hvorfor bestefaren min? Du som alltid var så rettferdig mot alle andre. Etter 11 år, hender det jeg drømmer om deg. Åh, som jeg kunne ønske drømmene gikk i oppfyllelse. Å få deg, bestefaren min tilbake ville gjort livet komplett igjen. Kanskje kunne jeg blitt til den jeg en gang var. Jeg vet du vil jeg skal være lykkelig. Jeg prøver, jeg lover. 

  Jeg forventer ikke at folk skal skjønne smerten etter så lang tid. Det trenger de ikke. Du vet det du bestefar, hvor mye jeg savner deg. Det er nok for meg. På grunn av deg har jeg de gode dagene der jeg smiler og ler. På grunn av deg klarer jeg å holde motet oppe. Gla i dæ, bæffar

   

  [Dette er noe jeg har tenkt på om jeg virkelig vil skrive om. Men sorg er noe jeg virkelig ikke ønsker min verste fiende. Sorg er ingen skam. Absolutt ikke. Faglig definisjon på sorg er at sorg i hovedsak er som en emosjonell respons på tap, med ulike psykologiske og fysiske reaksjoner].

 • Publisert: 21.11.2016, 21:28
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  21.11.2016 kl.22:09

  God klem <3

  idakverkild

  22.11.2016 kl.13:34

  Victoria Larsen: Takk :) <3

  Sigrid Indahl😊

  22.11.2016 kl.08:00

  Ååååå Ida😍❤️Skikkelig bra skrivvi, kjæmpe gla idæ

  idakverkild

  22.11.2016 kl.13:34

  Sigrid Indahl😊:
  Gode søstra mi ?? Kjempegla i dæå!

  Skriv en ny kommentar

  hits