idakverkild

Sunt middagsalternativ!

 • Publisert: 20.03.2017, 18:06
 • Kategori: Kosthold/Mat
 • Hei og hopp! 

  Skal virkelig skjerpe meg på denne skrivingen min, men gjett hva som har tatt opp tiden min da? Kjæresten, såklart! Har jo savnet han kjempemasse, men når begynner vel hverdagen å komme tilbake så det blir vel bedre på denne fronten også. Idag testet jeg Kristine Weber sin oppskrift på potetmosgrateng med laks, og fy søren den var god! Den dama har så utrolige mange inspirerende retter som til og med en klovn som meg på kjøkkenet får til. Jeg doblet (tripplet ellernoe kanskje) oppskriften, men den under her er for 2 personer, som Kristine selv har lagt ut. 

  DU TRENGER

  2 laksefileter, 2 poteter, 1 - 1,5 dl melk, 2 ss smør, 2 ss philadelphiaost, ½ løk, ½ paprika, 1 blomkål, salt & pepper, en kopp erter og noen never med hvitost til å ha på toppen. 
   

  SÅNN GJØR DU 

  1. Kok opp potetene, del de gjerne opp i små biter slik at de blir fortere møre. Kok også opp blomkål i en egen kasserolle. 

  ♥‍ 2. Stek laksefiletene i en stekepanne, og del de etterhvert opp i små biter. Bland i grovhakket løk og paprika (og evt andre grønnsaker etter eget ønske). 

  3. Når potetene er ferdigkokte, mos de sammen og ha i smør og melk til det blir en fin "potetmoskonsistens". Ha i salt og pepper etter eget ønske. Gjør det samme med blomkålen, men istedet for smør tilsetter du philadelphiaost.

  ♥ 4. Nå kan du begynner å fylle ildfastforma. Legg først i lakseblandinga, så blomkålmosen og til slutt potetmosen. Topp med litt ost etter ønsket mengde. 

   

  #Sunnmat #Middagstips #Blogg #Mandag #Hverdag #Helse #Kosthold

 • Publisert: 20.03.2017, 18:06
 • Kategori: Kosthold/Mat
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Kaja Jeanette

  20.03.2017 kl.18:16

  Det så utrolig godt ut :) NAM!!!

  Pernille

  20.03.2017 kl.18:28

  Dette så utrolig godt ut!

  Victoria Larsen

  20.03.2017 kl.19:51

  Ser kjempe godt ut! Takk for tips :D

  Skriv en ny kommentar

  hits